Sudar kod Zmajeve pumpe, kolaps na autoputu

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Zmajeve pumpe, kolaps na autoputu

Beograd -- U sudaru na auto-putu kod "Zmajeve" pumpe u smeru ka gradu povređena jedna osoba. Nakon kolapsa saobraćaj je normalizovan.

U sudaru su učestvovala dva vozila i radi se o lakšem udesu, ali se zbog toga napravila velika kolona na tom delu auto-puta i saobraćaj je veoma usporen.

"Do naletanja dva automobila došlo je u traci koja vodi ka Nišu, a jedna osoba je tom prilikom zadobila lakše telesne povrede", rekli su za "Blic" u MUP-u.

Zbog uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici jedno vreme bio usporen, no sada se sve stabilizovalo, dodaju oni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog dva sudara skoro potpuno BLOKIRAN BRANKOV MOST

Izvor: Blic, 04.Sep.2017

Totalni haos na Brankovom mostu. U roku od samo 15-20 minuta dogodila su se dva sudara, kako u pravcu ka centru grada, tako i ka Novom Beogradu, zbog čega je došlo do stvaranja velikih kolona na ovoj ionako do pola zatvorenoj saobraćajnici!..- Saobraćaj se celog dana odvija otežano, a sada je došlo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.