Sudar kamiona i autobusa u Kini

Izvor: RTS, 23.Maj.2010, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kamiona i autobusa u Kini

U čeonom sudaru kamiona i autobusa na severoistoku Kine poginulo 32 ljudi. Kamion, vozeći u suprotnom smeru, u punoj brzini naleteo na autobus.

Najmanje 32 osobe su poginule, a 21 je povređena u sudaru kamiona i autobusa u Fusinu, u provinciji Liaoning na severoistoku Kine.

Nesreća se dogodila kada je kamion, vozeći autoputem u suprotnom smeru, u punoj brzini naleteo na autobus koji mu je dolazio u susret.

Na licu mesta su poginuli vozač i još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve osobe u kamionu, kao i 28 putnika u autobusu, navela je agencija Sinhua.

Jedna osoba je preminula u bolnici, a svi povređeni su hospitalizovani. Uzrok nesreće se istražuje, a za sada nema drugih detalja, prenela je agencija Asošiejtid pres.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.