Stravična saobraćajna nesreća, 18 mrtvih FOTO

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 12:19

Stravična saobraćajna nesreća, 18 mrtvih FOTO

Najmanje 18 osoba je poginulo a 13 povređeno danas u Pakistanu kada se zapalio autobus koji je udario u kombi parkiran kraj autoputa, saopšteno je iz policije.

Vozači autobusa koji je sa 40 putnka krenuo za Islamabad i kombija parkiranog na autoputu Lahor-Islamabad u istočnoj provinciji Pendžab su poginuli.

Policija je saopštila da je kombi prevozio burad s gorivom što je nakon sudara dovelo i do brzog širenja požara.

Povređeni putnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su prebačeni u bolnice, su pretrpeli opekotine visokog stepena a neki su u kritičnom stanju.

Ostali putnici su lakše povređeni s opekotinama i posekotinama jer su iz autobusa pokušali da pobegnu kroz prozore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA Najmanje 18 poginulih, 16 povređeno nakon što je autobus u Pakistanu udario u kombi i zapalio se

Izvor: Blic, 20.Avg.2023

Najmanje 18 osoba je danas poginulo, a 16 povređeno kada se autobus zapalio nakon što je udario u parkirani kombi u istočnoj pakistanskoj provinciji Pundžab.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.