Stravična nesreća u HR: Poginuo vozač auta BG tablica FOTO

Izvor: B92, 18.Avg.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća u HR: Poginuo vozač auta BG tablica FOTO

Pula -- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na vijaduktu Rebri na autoputu Istarski ipsilon jedna osoba je poginula, saopšteno je iz istarske PU.

U nesreći su učestvovala tri vozila, a poginuo je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka, dok su dve osobe lakše povređene, prenosi Hina.

U nesreći su učestvovali i automobil iz BIH kao i manje teretno vozilo varaždinskih tablica.

Inače, jedan od učenika u nesreći je za HRT >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispričao šta se tačno dogodilo.

“Odjednom, čovek je skrenuo na levu stranu. Ne znam jesu li to bile dve sekunde. Udario je kamion, odbio se od kamiona i udario u moj auto. To je ono što sam ja video i čega se trenutno sećam. Stvarno je ovo bio veliki šok i ovo mi se dogodilo prvi put u 45 godina mog vozačkog staža“, rekao je za HRT Slavko Simić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.