Stanje na putevima za 9. decembar

Izvor: RTS, 09.Dec.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje na putevima za 9. decembar

U klisurama i usecima ima dosta odrona. Najučestaliji su na Đerdapskoj magistrali,u Sićevačkoj i Grdeličkoj klisuri,kod jezera Ćelije i dolinom Lima.

I dalje je zatvoreno  je skretanje sa autoputa Beograd-Subotica na put Temerin-Novi Sad. Vozila do 12 tona i autobusi usmeravaju se na petlju Zrenjanin, a vozila preko 12 tona koriste put preko Žablja, Gospođinaca i petlje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zrenjanin do Novog Sada.

Na autoputu Beograd-Subotica, u zoni temerinske raskrsnice, saobraćaj se obavlja u oba smera bez zastoja, uz ograničenje brzine.

Na putu M22, koji od Beograda,preko Novog Sada, vodi ka Subotici, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona.

Zbog radova na mostu između Bečeja i Novog Bečeja, saobraćaj se naizmenično propušta jednom stranom mosta, uz semaforsku regulaciju i moguće kraće zastoje.

Između Ušća i Biljanovca, vozila se naizmenično propuštaju.

U toku je ispitivanje tunela kod Gostuna,od Prijepolja ka granici sa Crnom Gorom, pa se saobraćaj povremeno zaustavlja.

Popravlja se  tunel Šargan, na putu Užice-Mokra Gora, gde se  vozila preusmeravaju na obilaznicu dugu 4 kilometra.

Oštećen je most Skrapež na obilaznici oko Požege.

Zbog klizišta, na delu đerdapske magistrale kod Tekije, kretanje vozila je usporeno.

Saobraćaj je usporen i na 15 -tom kilometru od Ribarića ka Rožaju.

Na graničnim prelazima nema dužih čekanja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.