Srećna maca preživela opasan sudar

Izvor: Autoportal.rs, 19.Sep.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna maca preživela opasan sudar

Kao da im sposobnost da se uvek dočekaju na noge i da mogu skočiti sa zgrade nije dovoljna izgleda da mačke ne mogu da nastradaju ni u saobraćajnim nesrećama koje bi sigurno ubile bilo koju drugu krznenu životinju.

Izgleda da mačke zaista imaju devet života. Ova maca, koja ima ime "Kvazimodo", je imala dosta sreće da preživi saobraćajnu nesreću koja se dogodila na autoputu u Švajcarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << i to pri brzini od 120 na sat.

"Kvazimodo" se našao zaglavljen u prednjem braniku kada ga je devojka za volanom Pežao 107 udarila na putu. Devojka nije ništa primetila i nastavila je da vozi još 20 kilometara. Tek kada je parkirala automobil primetila je da ima mačku zaglavljenu u braniku.

Mačku su uspešno izvukli iz prednje rešetke. Na sreću preživela je ali je ostala bez oba uha. Njih je izgoreo hladnjak ali će mačka biti dobro. "Kvazimodo" je sada u jednom prihvatilištu za mačke lutalice a doktor koji tamo radi je rekao da nikada ništa slično nije video.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.