Spiker beskućnik zatrpan poslovnim ponudama (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Jan.2011, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spiker beskućnik zatrpan poslovnim ponudama (VIDEO)

Ted Vilijams je za manje od dva dana na JuTjubu postigao preko milion gledanja. Radi se o beskućniku koji prosi na autoputu u Ohaju, a ima posebno privlačan glas koji će mu u najskorije vreme obezbediti ekstra plaćen posao, bolji od onog koji je imao pre nego što je JuTjub iskoristio kao jedinstvenu berzu za uhlebljenje.

Bivši radio-spiker Ted Vilijams imao je peh u životu - ostao je bez posla kojim je obezbeđivao egzistenciju. Međutim, njegov otkaz nije samo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << splet nesrećnih okolnosti, već i posledica odanosti porocima - alkoholu i drogama.

Međutim, ko je rođen pod srećnom zvezdom, ne mora da strahuje za svoju budućnost... Vilijams je pre dva dana na JuTjubu postavio oglas na koji je pristiglo više od sto ponuda za posao, a trenutno se takmiči za mesto na radiju koje bi mu donelo mesečnu platu od čak 15.000 dolara!



Novinar dnevnih novina "Columbus Dispatc" u Ohaju potražio je Teda Vilijamsa na autoputu gde je prosio. Zahvaljujući novinskoj reportaži, čitaoci su za Vilijamsa skupili oko 1.500 dolara. Spiker je potom, poslušavši savet mladog novinara, okačio oglas za traženje posla preko kanala JuTjub. Ostalo je legenda...

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pogledajte zašto je ovaj beskućnik dobio preko sto ponuda za posao (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Jan.2011, 02:32

Nekadašnji spiker a sada beskućnik Ted Vilijams dobiće drugu šansu da započne normalan život, nakon što ga je jedan novinar snimio i video postavio na Jutjub. Novinar dnevnog lista ’Columbus Dispatch’ iz Ohaja čuo je priču o nekadašnjem spikeru koji sada

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.