Sloba pevao prvi put posle nesreće!

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba pevao prvi put posle nesreće!

Povrede vrata i lica koje je Slobodan Vasić zadobio u udesu na autoputu Novi Sad-Subotica kod Bačke Topole pre samo dve nedelje zaceljene su, a mladi pevač je u petak uveče nastupio u Prijedoru.

Slobodan Vasić

- Publika u Prijedoru je oduševljeno dočekala Slobu. On je baš dugo pevao, a nastup je bio veoma lep i emotivan, jer je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << njegov prvi nastup posle nesreće koju je imao. Povrede koje je tada zadobio nisu bile vidljive, a Vasić se vraća svojim obavezama, pa će večeras nastupiti u Zagrebu – rekao nam je izvor blizak pevaču. Za razliku od Slobe, njegov kolega Milan Dinčić Dinča je odmah nakon nesreće nastavio sa nastupima, te je nedavno imao i gostovanje u jednoj emisiji, a njegova povreda nosa, takođe, nije vidljiva.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Slobodan Vasić nastupio prvi put posle saobraćajne nezgode!

Izvor: Svet, 17.Jun.2013, 01:06

Povrede vrata i lica koje je Slobodan Vasić zadobio u udesu na autoputu Novi Sad-Subotica kod Bačke Topole pre samo dve nedelje zaceljene su, a mladi pevač je u petak uveče nastupio u Prijedoru. “Publika u Prijedoru je oduševljeno dočekala Slobu. On je baš dugo pevao, a nastup je bio veoma lep...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.