Sleteo je na auto-put usred špica i potpuno prestravio vozače VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleteo je na auto-put usred špica i potpuno prestravio vozače VIDEO

Mali avion niotkuda je sleteo među automobile na jednom autoputu u Kaliforniji i, u prvom trenutku, potpuno prestravio vozače.

Iako je sletanje bilo po pravilima i bez ikakve graške, situacija je delovala potpuno nestvarno. Događaj je snimio jedan od vozača čiji se automobil, u trenutku sletanja, zatekao iza letelice.

Cela situacija je delovala apsurdno u trenutku kada su vozači počeli da pretiču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << avion. Jedan od njih je čak i čestitao pilotu na uspešnom prizemljenju.

"Ne znam kako je uspeo da izbegne saobraćaj. Ovo je pravi čudo!", izjavio je saobraćajac Trevis Gerou.

Do nesvakidašnje scene, koja se odigrala nedaleko od San Dijega, došlo je usled kvara na motoru aviona za obuku. Pilot instruktor tada je preuzeo kontrolu nad letelicom i prinudno sleteo u levu traku, uspešno izbegavši sva vozila koja su se kretala duž saobraćajnice.

U incidentu nije bilo povređenih, kao ni materijalne štete.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SLETEO NASRED PUTA USRED ŠPICA I PRESTRAVIO VOZAČE: Pogledajte NESTVARNI prizor, svi su zabezeknuto posmatrali ovaj avion! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Okt.2018, 08:04

Mali avion niotkuda je sleteo među automobile na jednom auto-putu u Kaliforniji i, u prvom trenutku, potpuno prestravio vozače.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.