Saobraćajna nezgoda u blizini Hitne pomoći

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nezgoda u blizini Hitne pomoći

U jedan sat posle ponoći u saobraćajnoj nezgodi na autoputu, nedaleko od beogradske Hitne pomoći, povređen je muškarac (31).

- On je sa istegnućem vrata i tupom povredom grudnog koša prevezen u Urgentni centar - kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Oko ponoći U Batajnici je došlo do sudara policijskog i dva putnička vozila. U nezgodi je  povređeno pet osoba, među kojima ima i policajaca.

Tokom prošle noći bilo je 108 poziva od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 22 na javnom mestu i kako su dani vikenda najviše je bilo alkoholisanih i tuča, mada je poziva bilo i od asmatičara, srčanih i bolesnika sa hroničnim visokim krvnim pritiskom, navela je Macura.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.