Saobraćajna nezgoda u Beogradu: Automobil teško povredio dete

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 08:24

Saobraćajna nezgoda u Beogradu: Automobil teško povredio dete

Automobil je sinoć oko 21.21 sat obori dečaka starosti 12 godina, koji je vozio električni trotinet u Ulici Starine Novaka, kod Pravnog fakulteta.

Dečak je sa politraumama prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, kazao je dežurni lekar Hitne pomoći.

U 21.17 u Ulici patrijarha Pavla, muškarca starosti 30 godina je oborio automobil na pešačkom prelazu. Nakon pružene prve pomoći na mestu udesa, povređeni čovek je sa povredama glave i potresom mozga prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni centar.

U ranim jutarnjim časovima, u 02.13, na autoputu u pravcu Zagreba kod Geneks kula na Novom Beogradu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri osobe lakše povređene.

Prema rečima dežurnog lekara, noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 122 puta, od toga 18 intervencija je bilo na javnim mestima.

Tokom protekle noći nije bilo tuča ni sličnih incidentnih situacija sa povređenim učesnicima, samo veći broj alkoholisanih koji su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, psihijatrijski bolesnici, hipertenzičari i astmatičari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.