Saobraćaj umeren, uživajte u vožnji

Izvor: Mondo, 17.Jul.2017, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umeren, uživajte u vožnji

Za razliku od prethodnih dana, vozače ovog jutra očekuje umereniji intezitet saobraćaja na autoputevima, uz nešto veći broj vozila na prilaznim putevima većih gradskih sredina.

Foto: MONDO/Zora Ćirković

Posle vikenda tokom koga su bila duža zadržavanja na graničnim prelazima, saobraćaj na graničnim i na naplatnim rampama je jutros umereniji.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Iz JP "Putevi Srbije" apeluju na vozače da na deonicama na kojima se izvode radovi brzinu kretanja prilagode uslovima na putu i postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Danas će biti završeni radovi na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu.

Radovi na frezovanju i krpljenju asfaltnog kolovoza izvodiće se u periodu od 6 do 17 časova na deonicama državnih puteva, i to 17, 18. i 19.7. na državnom putu II A reda broj 179, deonica Čačak-Drakčići, od Benzinske pumpe Lukoil do Čačak bolnice.

Od 17. 7. snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji državnog puta II B reda broj 354, od ukrštanja sa državnim putem II A reda broj 156 do raskrsnice za Krnjevo (opština Smederevska Palanka). Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 147, a radovi će trajati 60 dana.

Od 17. do 24.07. doći će do totalne obustave saobraćaja zbog radova na urgentnom održavanju trupa i kolovoza na državnom putu II A reda broj 207, deonica Boturić-Vitkovo, kroz naseljeno mesto Kožetin. Preusmeravanje saobraćaja se vrši preko državnih puteva II A reda broj 208 i II A reda broj 211, deonica Boturić-Brus-Vitkovo-Aleksandrovac.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.