Izvor: Radio 021, 05.Maj.2021, 18:50

Saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta, bez zastoja

Saobraćaj u Srbiji večeras je umerenog intenziteta, a vanrednih zastoja i prekida nema.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Povremeno usporena vožnja očekuje vozače na deonicama gde se izvode radovi. Jedna od takvih deobnica je obilaznica oko Beograda, gde su u toku radovi na više deonica.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, nema zadržavanja ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na putničkim, ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza.

Povremeno zatvorena preticajna traka na deonici Ub-Ljig. JP Putevi Srbije saopštilo je danas da se izvode radovi na košenju trave u razdelnom pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Ub-Ljig.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. JP Putevi Srbije obaveštava da su odloženi radovi na redovnom održavanju, na delu državnog puta I B reda broj 18, deonica Zrenjanin-Sutjeska.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o novom terminu izvođenja radova, dodaje se u saopštenju. Na naplatnim stanicama na autoputevima Srbije nema zadržavanja vozila.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Večeras umeren saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 07:21

U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, saopštio je AMS S...Napominju i da je građevinska sezona u punom jeku i da su sve češće putari i njihova mehanizacija i na manje opterećenim putevima...Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.