Saobraćaj slabijeg intenziteta

Izvor: RTS, 18.Dec.2011, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj slabijeg intenziteta

Na većini magistralnih puteva u Srbiji saobraćaj je slabijeg intenziteta i obavlja se bez zastoja. Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta.

Saobraćaj je van gradskih sredina slabijeg intenziteta, a jači je kao i obično nedeljom očekuje u popodnevnim satima.

Zimska oprema neophodna je na prilaznim putevima Kopaoniku, Tari, Zlataru kao i u regionu Sjenice gde snega na kolovozu ima do tri centimetra. Pa je kamionima sa prikolicom i šleperima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zabranjeno kretanje.

Na autoputu E-75 je zbog radova zatvorena naplatna rampa "Inđija", zatim isključenje iz pravca Novog Sada sa autoputa za Inđiju, i uključenje u smeru ka Beogradu.

Zbog izvođenja radova na autoputu E-75 Beograd-Niš za saobraćaj je zatvorena treća petlja za ulaz u Smederevo, a rade prve dve i naredna, za Požarevac.

Na magistralnom putu M-21, Prijepolje - Bijelo Polje, kod graničnog prelaza Brodarevo sa Crnom Gorom, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 03.00.

Zbog radova na putu M-1.9, E-70, Beograd-Vršac, na ulazu u Vršac iz pravca Beograda vozila prolaze naizmenično jednom kolovoznom trakom. Saobraćaj je usporen zbog radova na putu M-8 Novi Pazar - Sjenica.

Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.