Sahranjena trojica Jagodinaca poginula kod Lapova

Izvor: Blic, 11.Sep.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjena trojica Jagodinaca poginula kod Lapova

Na Gradskom groblju u Jagodini, danas u 14.30 sati, sahranjeni su Dejan Milošević (42), Miodrag Marinković (41) i Boban Đokić (42), koji su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Lapova.

Tri druga, nerazdvojna od detinjstva, sahranjena su u isto vreme, a u velikoj tuzi ispratilo ih je nekoliko hiljada građana.

Iza njih trojice ostalo je petoro maloletne dece.

Prema saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu, oni su poginuli 9. septembra oko 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sat na autoputu Beograd-Niš, kada je njihov automobil "BMV", koga je vozio Milošević, "levom bočnom stranom udario u zadnji deo priključnog vozila, kamiona 'Man' koji se kretao prema Beogradu". Više o nesreći možete pročitati u posebnoj vesti.

Na delu autoputa gde su oni poginuli desilo se više udesa sa smrtnim posledicama. T

u su stradali košarkaši iz Novog Sada, poginula je bankarka Borka Vučić, sanitet Doma zdravlja iz Surdulice sa decom udario u kamion, a pre dvadesetak dana poginulo i dvoje državljana Češke.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.