ŠTA ĆE BITI SA RUŽNIM OBJEKTIMA PORED AUTOPUTEVA: Vučić dao rok da sve bude rešeno do kraja juna

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 12:25

ŠTA ĆE BITI SA RUŽNIM OBJEKTIMA PORED AUTOPUTEVA: Vučić dao rok da sve bude rešeno do kraja juna

Predsednik obilazi radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sve udžerice i ružni objekti koji se nalaze pored autoputeva i pruga moraju da se izgrade ili da se uklone.

- Do kraja juna, svi ružni objekti pored autoputa ili ćete sve da srušite ili ćete da izgradite da izgleda velelepno. I nema tu velike filozofije. I pored autoputeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pored pruga. Ima sve lepo da počistite, ako nećete mi ćemo to da počistimo. Srbija mora da ima najlepše i najčistije lice. Mora red da se zna. Ne možete vi to tu 30 godina da držite, pa da čekate ne znam ni ja šta. To je od javnog interesa, od interesa za sve građane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.