SRBIN VOZIO 215 KM NA SAT!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2010, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN VOZIO 215 KM NA SAT!

SISAK - Srbi baš vole hrvatske ceste! Na autoputu A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kod Kutine, gde je zbog guste magle najveća dozvoljena brzina kretanja vozila ograničena na 100 km/h, policija je uhvatila srpskog državljanina koji je vozio brzinom od 215 km/h. On je drugi vozač iz Srbije kog su Hrvati za poslednjih 20 dana „upecali“ tokom prebrze vožnje.

SISAK - Srbi baš vole hrvatske ceste!

Na autoputu A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kod Kutine, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog guste magle najveća dozvoljena brzina kretanja vozila ograničena na 100 km/h, policija je uhvatila srpskog državljanina koji je vozio brzinom od 215 km/h. On je drugi vozač iz Srbije kog su Hrvati za poslednjih 20 dana „upecali“ tokom prebrze vožnje.

Policija je prošlog četvrtka ujutru „srpskog Flojda“ presrela službenim vozilom za kontrolu brzine dok je divljao za volanom „audija A6“. Hrvatska policija na prašta ovakve saobraćajne prekršaje, a za to „zadovoljstvo“ vozač je morao da plati kaznu od 5.000 kuna i zabranjeno mu je da u narednih 12 meseci vozi na hrvatskim drumovima.

Da ovo nije prvi slučaj u kom su srpski vozači pokušali da se „dokažu“ u brzoj vožnji po Hrvatskoj pokazuje i primer 40-godišnjeg Srbina koji je pre dvadesetak dana „palio gume“ bivšim autoputem Bratstva i jedinstva, o čemu je Kurir već pisao.

Naime, on je svojim BMW oborio sve rekorde u prekoračenju brzine jer se autoputem A3 kod Županje kretao brzinom od 248 kilometara na čas.

(S. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.