SNEG PARALISAO AUTOPUT MILOŠ VELIKI! Hitna pomoć zarobljena u koloni - šleper se prevrnuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 08:44

SNEG PARALISAO AUTOPUT MILOŠ VELIKI! Hitna pomoć zarobljena u koloni - šleper se prevrnuo

Ljudi kažu da su zarobljeni posle isključenja za Gornji Milanovac ka Ljigu

Sneg koji pada duže od 12 sati na teritoriji zapadne Srbije napravio je kolaps. Zbog udesa koji je izazvao šleper na autoputu Miloš Veliki, saobraćaj je u potpunom prekidu i stvorena koje kolona duga preko pet kilometara.

- Svi smo zarobljeni posle isključenja za Gornji Milanovac ka Ljigu, ne možemo ni napred ni nazad. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šleper se prevnuo i saobraćaj je potpuno obustavljen i nema naznaka kada ćemo krenuti napred, zarobljena je čak i Hitna pomoć - kazao je za agenciju RINA, Miloš koji se našao u ovoj velikoj koloni.

Savet svim vozačima koji krenu put Beograda iz pravca Čačka, ukoliko se nađu na autoputu da koriste isključenje za Gornji Milanovac i koriste Ibarsku  magistralu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.