SMRTONOSNA PEŠČANA OLUJA U NEMAČKOJ

Izvor: Kurir, 10.Apr.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRTONOSNA PEŠČANA OLUJA U NEMAČKOJ

MEKLEGBURG - Crni vetar izazvao nazapamćenu nesreću. Čudna peščana oluja koja je prekrila autoput u severnoj Nemačkoj izazvala je nezapamćeni lančani sudar, u kojem je poginulo osmoro ljudi, a najmanje 41 osoba je povređena.

MEKLEGBURG - Crni vetar izazvao nazapamćenu nesreću.

Čudna peščana oluja koja je prekrila autoput u severnoj Nemačkoj izazvala je nezapamćeni lančani sudar, u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je poginulo osmoro ljudi, a najmanje 41 osoba je povređena.

Pesak i prljavštinu vetar je u petak oduvao do sve do četiri trake autoputa A19, u blizini Baltičkog mora u Meklegburgu, u provinciji Pomeranija. Za nekoliko minuta nastao je ogroman lančani sudar, u kojem je učestvovalo čak 80 automobila, od kojih je 20 bilo u plamenu.

Jedan motociklista, koji se predstavio kao Stefan, rekao je novinarima da se „ crni zid od peska bukvalno u trenutku našao niotkud direktno ispred njega“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.