SAOBRAĆAJ USPOREN NA GAZELI I AUTOPUTU

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJ USPOREN NA GAZELI I AUTOPUTU

Ima gužve na potezu od Čukaričke padine i Banovog brda ka centru grada

BEOGRAD - Saobraćaj je u Beogradu jutros nešto usporeniji na "Gazeli" i autoputu koji vodi preko tog mosta, a pojačan je na potezu od Čukaričke padine i Banovog brda prema centru grada.

Saobraćaj je pojačan na Savskoj magistrali i Lazarevačkom drumu i Radničkoj ulici i Zrenjaninskom putu, uključujući i Pančevački most, istakli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su u tom udruženju.

Zadržavanja u saobraćaju, ipak, nema, a vozači sporije voze zbog vlažnih ulica.

Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 49 saobraćaju od jutros delimično izmenjenom trasom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Zoran Stanojković.

Vozila na toj liniji će u smeru ka Topčideru, odnosno ka letnjoj pozornici, saobraćati od Bulevara Vojvode Mišića, ulicama Teodora Drajzera, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Mihaila Avramovića, Joce Jovanovića, Omladinska, Velisava Vulovića, Pere Velimirovića i Borska, rekao je Stanojković.

U smeru ka ulici Pere Velimirovića vozila na toj liniji saobraćaće od ulica Milana Blagojevića Španca, Pivljanin Baja, Mihaila Avramovića, Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića, Teodora Drajzera, Bulevar Vojvode Mišića, Topčider - letnja pozornica, naveo je Stanojković.

On je objasnio da je verovatno reč o planskoj, odnosno trajnoj izmeni. Na ulicama su 1.332 vozila javnog gradskog prevoza - 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.085 autobusa.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić.

"Lasta" je planirala da 607 vozila ostvare 6.241 polazak, izjavio je šef smene u Informativnom centru tog saobraćajnog preduzeća Nikola Blanuša.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.