SAD: Dolari izazvali pometnju na autoputu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Dolari izazvali pometnju na autoputu

Vozači na jednom američkom autoputu u Merilendu otimali su se u petak oko novčanica koje su letele iz blindiranog kamiona s novcem čija su se vrata otvorila.

Dolari izazvali pometnju na autoputu (Foto: Ilustracija)

 

Policija američke države Merilend kaže da se, po svoj prilici, brava na kamionu pokvarila, zbog čega su se i vrata otvorila. Iz kamiona je ispala vreća sa novcem, i dolari su poleteli.

 

Tad su se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po rečima policajaca, zaustavili brojni automobili na međudržavnom autoputu i vozači potrčali da sakupe novac.

 

Policija je pomogla vozaču blindiranog kamiona da skupi oko 200 dolara, a ne zna se koliko novca je izgubio.

 

Potom je od vozača koji su uzeli novac zartaženo da ga donesu u policiju, ili će biti optuženi za krađu - ako budu uhvaćeni.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dolari leteli po autoputu a vozači sve razgrabili!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 18:48

Vozači na jednom američkom autoputu u Merilendu otimali su se prošli petak oko novčanica koje su letele iz blindiranog kamiona na kojem se otvorila zadnja vrata.. Policija američke države Merilend kaže da se brava na kamionu pokvarila, zbog čega su se vrata otvorila. Iz kamiona je ispala vreća...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.