Rekonstrukcija ulazne rampe na Gazeli

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija ulazne rampe na "Gazeli"

Ulazna rampa 22, na mostu "Gazela", koja vodi od Bulevara vojvode Mišića ka autoputu, smer ka Novom Beogradu, biće zatvorena za saobraćaj u subotu, 6. od 6 do 12 sati i u nedelju, 7. novembra od 10 do 16 sati, saopšteno je iz Gradske uprave.

U vreme kada je rampa zatvorena vozila sa autobuskih linija 88 i 89 saobraćaće u smeru ka Novom Beogradu preko petlje kod Hitne pomoći, a na pravcu ka Banovom brdu neće menjati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trasu.

Zbog rekonstrukcije ulazne rampe u produžetku Savske ulice ka Sajmu, biće izmenjen režim saobraćaja od 6. do 14. novembra.

Od 6. do 12. novembra, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka, u subotu, 13. novembra leva polovina kolovozne trake, dok će u nedelju 14, za saobraćaj biti zatvorena desna polovina kolovozne trake.

Tokom zatvaranja kolovoznih traka u Donjosavskoj ulici neće se menjati režim rada linija gradskog saobraćaja, jer će se saobraćaj odvijati na preostalom delu kolovoza.

Kako je navedeno u saopštenju, zbog radova na redovnom održavanju Terazijskog tunela, 5. 6. i 7. novembra od 23 do 4 sata tunel će biti zatvoren za saobraćaj.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.