Razbojništvo u centru Beograda

Izvor: RTS, 10.Mar.2011, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojništvo u centru Beograda

Naoružana grupa od četiri pljačkaša presrela je vozilo za transport novca u Ustaničkoj ulici, ispred zgrade Specijalnog suda i otela pet džakova novca. Posle policijske potere, razbojnici zapalili svoja vozila i pobegli u nepoznatom pravcu.

Kako RTS saznaje, u 12.50 u Ustaničkoj ulici kod broja 12 ispred Specijalnog suda, naoružana grupa od četiri pljačkaša sa fantomkama, pancirima i automatskim oružjem presreli su transport novca koji se kretao u dva vozila "sitroen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << berlingo".

Oteli su pet džakova novca i od radnika obezbeđenja četiri pištolja. Kako nezvanično saznaje reporter RTS-a, ukradeno je oko 800.000 evra, a novac je pripadao "Univerzal banci".

Razbojnici su zatim sa dva vozila marke "škoda" i "audi" autoputem, ispred policijske potere, bežali u pravcu železničke stanice Prokop.

Kod stanice Prokop zapalili su svoja vozila i tom prilikom odjeknule su snažne detonacije. Vatrogasno-spasilačka brigada MUP-a je odmah intervenisala i, posle četrdesetak minuta, uspela da ugasi požar na vozilima koja su potpuno izgorela.

Za sada se još ne zna da li je u vozilima bilo eksploziva, ili su polivena benzinom. Pljačkaši su pobegli u nepoznatom pravcu. Istraga je toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmska pljačka u Beogradu

Izvor: Mondo, 10.Mar.2011

Pljačkaši u Ustaničkoj ulici oteli pet vreća novca i pištolje radnicima obezbeđenja, prevezli se do Prokopa, a zatim zapalili dva automobila i pobegli. Mediji prenose da je ukradeno oko 800.000 evra.

Nastavak na Mondo...

Kaubojska pljačka u centru Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2011

Naoružana grupa od šest do osam pljačkaša presrela je vozilo za transport novca u Ustaničkoj ulici, ispred zgrade Specijalnog suda i otela pet džakova novca, izveštava RTS. Posle policijske potere, razbojnici su zapalili svoja vozila i pobegli u nepoznatom pravcu...Na petlji na izlazu iz Ustaničke...

Nastavak na Vesti-online.com...

OTETO PET DŽAKOVA PARA ISPRED SPECIJALNOG SUDA

Izvor: Kurir, 10.Mar.2011

BEOGRAD - Naoružani do zuba napali vozilo za transport novca! Osmorica razbojnika naoružanih do zuba opljačkali su juče oko podne dva kombija za transport novca firme „Sekjuritas“ i odneli, prema prvim informacijama, šest džakova novca koji je pripadao Univerzal banci. Posle napada na konvoj...

Nastavak na Kurir...

Ukrali 800.000 evra i u bekstvu zapalili vozila

Izvor: Blic, 11.Mar.2011, 01:20

BEOGRAD - Transportno vozilo preduzeća “Sekuritas” koje je prevozilo novac “Univerzal banke” opljačkano je juče oko pola jedan na Bokeljskoj petlji kod Veterinarskog fakulteta u Beogradu. Osmoro maskiranih razbojnika, naoružana dugim cevima, presrela su vozilo, razbila prozore i otela pet...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.