Radovi večeras na autoputu kod centra

Izvor: S media, 16.Mar.2010, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi večeras na autoputu kod centra

U okviru redovnog održavanja autoputa E-70 i 75, od večeras, od 22.00 do 5.00 sati ujutru, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja kolovoza u brzoj voznoj traci na deonici "Studentski grad"- "Sava centar" u smeru Šid-Beograd, saopšteno je danas iz "Puteva Srbije".

Takodje, u istom periodu izvodiće se radovi na petljama "Lasta" i "Autokomanda" u smeru Beograd-Šid.

Radovi će biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom uz asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << saobraćajne policije, kaže se u saopštenju, uz apel vozačima da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ukoliko dodje do pojave velikih gužvi u saobraćaju, ekipa će se pomeriti i propustiti vozila dok se ne uspostavi normalno odvijanje saobraćaja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.