Radovi u tunelu Brančić, vozila idu jednom trakom

Izvor: B92, 13.Avg.2020, 11:25

Radovi u tunelu Brančić, vozila idu jednom trakom

U tunelu Brančić, na deonici autoputa "Miloš Veliki" od Ljiga do Preljine, danas se izvode radovi, pa se saobraćaj u samom tunelu odvija jednom trakom.

Radovi se izvode prvo u smeru ka Beogradu, zbog kojih se saobraćaj odvija jednom (slobodnom) saobraćajnom trakom, a nakon završetka radova u smeru ka glavnom gradu, prelazi se na radove u smeru ka Čačku.

Iz preduzeća mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćajnu signalizaciju.

U saopštenju se dodaje da nema više magle na delu auto-puta E-70, Beograd - granica sa Hrvatskom, od graničnog prelaza Batrovci do petlje Sremska Mitrovica.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.