Radovi na mostovima preko Belice i Velike Morave

Izvor: S media, 09.Maj.2010, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na mostovima preko Belice i Velike Morave

Na mostovima preko reka Belice i Velike Morave kod Mijatovca, od sutra do nedelje 16. maja, izvodiće se radovi na sanaciji dilatacija, zbog čega će doći do promena u saobraćaju na tom delu autoputa E-75, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Tokom izvodjenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna (krajnja desna) traka autoputa E-75 u smeru Beograd - Niš.

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pažnju na postavljenu, privremenu saobraćajnu signalizaciju, da prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i da povedu računa o bezbednosti radnika na mostu.

Radovi će, kako je navedeno, biti izvodjeni u okviru redovnog održavanja mostova na autoputu E-75 i uz pomoć patrola saobraćajne policije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.