Radovi na autoputu E-75

Izvor: B92, 09.Jun.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na autoputu E-75

Na autoputu kroz Beograd od srede, 9.juna, u 16 časova za saobraćaj će biti zatvorena cela desna strana u pravcu Šid - Beograd, od petlje "Aerodrom" do naplatne stanice "Bubanj Potok", zbog početka radova na popravci kolovoza, najavljeno je iz "Puteva Srbije".



Saobraćaj će biti prebačen na levu stranu autoputa, gde će se odvijati dvosmerno. Reč je o početku četvrte faze radova na rehabilitaciji kolovoza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd.

"Putevi Srbije" su saopštili i da je 9. juna od 8:30 časova normalizovan saobraćaj u zoni petlje Aerodrom "Nikola Tesla" tako da će ponovo moći da se koristi stajalište javnog prevoza "Soko Salaš" u smeru od Dobanovaca prema Beogradu.

Radovi su obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.