Radovi na autoputu E-75

Izvor: B92, 18.Nov.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na autoputu E-75

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će do proleća biti obavljani manji radovi na rehabilitaciji autoputa E-75, u delu kroz Beograd, na deonici od petlje Aerodrom do naplatne stanice Bubanj potok, pa će za saobraćaj biti zatvarana brza traka.



Radovi su počeli 15. novembra i do 15. marta 2011. godine ekipe će raditi na zameni ivičnjaka i drugim manjim poslovima, pa će za saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti zatvorena brza (krajnja leva) traka u smeru ka Beogradu u pojasu radova, navedeno je u saopštenju.

Tokom nepovoljnih vremenskih uslova (smanjena vidljivost, kiša, jak vetar, led i snežne padavine), radovi se neće izvoditi, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvaranje izlivnih rampi na „Gazeli”

Izvor: Studio B, 18.Nov.2010

Od subote od 22 sata do nedelje do 5 sati za saobraćaj će biti zatvorena izlivna rampa sa „Gazele” ka Bulevaru vojvode Putnika, smer ka Nišu.

Nastavak na Studio B...

Povremeno zatvaranje autoputa do srede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2010, 11:03

NOVI SAD -..Autoput od Novog Sada do Beograda biće od danas do 24. novembra povremeno zatvaran za saobraćaj, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije"...Saobraćaj će do 23. novembra biti potpuno obustavljen u periodu od 9 do 10 časova i od 12 do 13 časova, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.