Radovi na autoputu Beograd-Novi Sad

Izvor: B92, 23.Jan.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na autoputu Beograd-Novi Sad

Iz JP "Putevi Srbije” saopštavaju da će se u ponedeljak, 23. januara 2012. godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, u terminu od 18.00 do 24.00 časa, na autoputu Beograd-Novi Sad, izvoditi radovi na skidanju kolotraga u voznoj i zaustavnoj traci. Radiće se na deonici od isključenja iz Beograda kod pumpe "Zmaj”, do tzv. "lakat krivine", i to u oba smera.

Ovi radovi deo su redovnog održavanja autoputa E-70, Beograd - Novi Sad i izvodiće se "u pokretu”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno, dok se odvija saobraćaj.

Za kretanje vozila biće slobodna brza traka u oba smera.

Radovi su adekvatno obezbeđeni saobraćajnom opremom, signalizacijom i signalinim prikolicama, i odvijaće se uz asistenciju policije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.