Radovi kod Bubanj Potoka do 30. aprila

Izvor: S media, 26.Apr.2011, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi kod Bubanj Potoka do 30. aprila

Zbog radova na postavljanju zaštitnih cevi za optički kabl na autoputu od naplatne rampe "Bubanj Potok" do Beograda biće do 30. aprila zatvorena krajnja desna traka, najavljeno je iz Puteva Srbije.

Radovi će se obavljaju svakog dana od 8 do 18 časova.

Dvoje mrtvih u sudaru kod Bubanj Potoka

Mole se svi učesnici u saobraćaju da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i smanje brzinu kretanja vozila, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi na autoputu kod Bubanj potoka do 30. aprila

Izvor: Blic, 26.Apr.2011

Zbog radova na postavljanju zaštitnih cevi za optički kabl na autoputu od naplatne rampe "Bubanj potok" do Beograda biće do 30. aprila zatvorena krajnja desna traka, najavljeno je iz "Puteva Srbije"...Radovi će se obavljati svakog dana od 8 do 18 časova...Mole se svi učesnici u saobraćaju da obrate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.