Putevi, u planinske predele sa zimskom opremom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2022, 08:59

Putevi, u planinske predele sa zimskom opremom

Nastavlja se period prijatnijih temperatura, koje utiču na bolju prohodnost puteva, na pojedinim deonicama u nižim predelima kolovozi su uglavnom mokri, dok se u planinskim predelima sneg i pored lepog vremena zadržao na kolovozu u delimično raskvašenom stanju.

Auto-moto savez Srbije zato skreće pažnju vozačima da ukoliko planiraju odlazak u planinske predele, na put ne kreću bez dobrih zimskih guma i kompletne zimske opreme.

Saobraćaj može biti pojačan na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autoputevima, pa i na autoputu Miloš Veliki treba očekivati veći broj vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnom prelazi Batrovci čekala su jedan sat.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.