Putevi Srbije zahvalni ljudima koji su udarili u neobeleženi stub i pomogli njegovo lociranje

Izvor: Njuz.net, 26.Feb.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije zahvalni ljudima koji su udarili u neobeleženi stub i pomogli njegovo lociranje

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Iz Puteva Srbije su se zahvalili i medijima koji su im pomogli da lociraju stubove

BEOGRAD, 26. februar 2013, (Njuz) – Putevi Srbije obeležili su juče na autoputu Novi Sad – Beograd betonske stubove koji su bili uzrok dve saobraćajne nesreće, izrazivši pri tom zahvalnost vozačima koji su udarili u njih čime su ovoj firmi olakšali njihovo lociranje.

- Dugo smo bezuspešno tragali za tim stubovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Bili su neobeleženi i neosvetljeni što je dodatno otežavalo našu potragu. Srećom, dva automobila su udarila u njih što nam je pomoglo da ih definitivno lociramo i odmah nakon toga pristupimo njihovom obeležavanju. Moram istaći i ulogu medija koji su izveštavajući o ovim nesrećama dali veliki doprinos pronalaženju neobeleženih stubova – izjavio je Petar Šišmanić, stručni savetnik u Putevima Srbije.
Za sada su obeleženi samo stubovi iz smera Novog Sada ka Beogradu dok su isti takvi stubovi iz suprotnog smera još uvek neobeleženi. Iz Puteva Srbije su izrazili nadu da će neko uskoro udariti u njih što će im omogućiti da otkriju gde se oni tačno nalaze kako bi mogli da ih obeleže i vozačima omoguće bezbedniju vožnju.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.