Putevi Srbije za vikend uvode mere za sprečavanje gužvi

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jul.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije za vikend uvode mere za sprečavanje gužvi

BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da će tokom vikedna svi kanali za izdavanje kartica i naplatu putarine raditi neprekidno na svim rampama na autoputevima da bi se sprečile gužve u saobraćaju.

BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da će tokom vikedna svi kanali za izdavanje kartica i naplatu putarine raditi neprekidno na svim rampama na autoputevima da bi se sprečile gužve u saobraćaju.Pored toga vanredno će biti angažovane i ekipe zaposlenih za dežurstva na naplatnim stanicama na tranzitnim pravcima, kao i veći broj radnika tehničke službe zbog bržeg otklanjanja eventualnih kvarova, navodi se u saopštenju.Uvešće se i dodatne mere u okviru kojih će na naplatnim stanicama Niš i Doljevac biti postavljeno obaveštenje vozačima na turskom, engleskom i nemačkom jeziku da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine.Ukoliko bude potrebno za putnike će biti obezbedjena voda i dežurstvo službe hitne pomoći, a u slučaju većeg intenziteta saobraćaja policija će preusmeravati vozila, da ne bi došlo do zagušenja na naplatnim stanicama, istakli su Putevi Srbije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.