Prevrnuo se kombi na autoputu kod Gornjeg Milanovca, nema povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se kombi na autoputu kod Gornjeg Milanovca, nema povređenih

Na deonici autoputa kod Gornjeg Milanovca danas se dogodila saobraćajna nezgoda kada je kombi sleteo sa puta, probio zaštitnu ogradu i prevrnuo se na pristupnom putu u blizini jedne porodične kuće, a povređenih nije bilo, rečeno je u čačanskoj policiji.

Ta saobraćajna nezgoda je prva na autoputu Ljig - Preljina koji je pušten u saobraćaj pre mesec dana.

Porodica Aksentijević, ispred čije kuće se dogodila saobraćajna nezgoda, tražila je prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izgradnje autoputa da se njihova kuća izmesti jer se nalazi između autoputa i pristupnog puta i strahovali su da neće biti bezbedni, ali je njihov zahtev odbijen, o čemu su mediji ranije pisali.

Nezgoda se dogodila na delu autoputa koji prolazi kroz selo Boljkovac, a prevrnuo se kombi čačanske registracije koji se kretao od Čačka ka Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.