Izvor: Blic, 01.Jun.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se kamion na autoputu Beograd-Niš

Na delu autoputa Beograd - Niš, kod Malog Mokrog Luga, posle prevrtanja kamiona sa prikolicom saobraćaj je normalizovan oko 20 sati, rečeno je Tanjugu u Upravi saobraćajne policiije.



Kamion se prevrnuo kada je pukao nosač na prikolici, tako da je ona prilikom prevrtanja prešla na drugu stranu saobraćajnice, što je dovelo do dužeg zastoja u saobraćaju.

Do tog saobraćajnog udesa, u kome srećom niko nije povređen, došlo je oko 18 sati, a kamion se kretao u pravcu Šida.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka kod Šida

Izvor: B92, 31.Maj.2009, 20:37

Šid -- Nešto pre 18 časova na autoputu Beograd - Niš u smeru ka Šidu došlo do teške saobraćajne nesreće, povređenih nema... Kako nezvanično saznajemo na delu autoputa kod Malog Mokrog Luga prevrnuo se teretni kamion sa prikolicom...Do nesreće je došlo kada je u vožnji pukao nosač prikolice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.