Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus sa đacima u Švedskoj, ima mrtvih

STOKHOLM - Tri osobe su poginule kada se na putu na sjeveru Švedske prevrnuo autobus sa pedesetak đaka i nekoliko odraslih, javili su danas švedski mediji. Prema posljednjim podacima, 19 osoba je povrijeđeno, od kojih šestoro teško.

Portparol službi za spasavanje rekao je da je i blizu 30 ljudi lakše povrijeđeno, u nesreći koja se dogodila na glavnom autoputu južno od mjesta Sveg, 430 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada Stokholma.

Autobus je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izvještajima jutros putovao ka jednom skijaškom centru, prenijeli su lokalni mediji. Snimci pokazuju kako vozilo leži prevrnuto na stranu pored autoputa.

Uzrok nesreće se za sada ne zna, ali se navodi da je put bio zaleđen kada se nesreća dogodila jutros u 7.00 sati.

Švedski premijer Stefan Leven je rekao da su on i cijela zemlja "zavijeni tugom".
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.