Preusmeravanje saobraćaja kod Autokomande

Izvor: Studio B, 27.Jul.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preusmeravanje saobraćaja kod Autokomande

Kolovozna traka autoputa u smeru ka Beogradu, od petlje "Autokomanda" do pasarele kod Hitne pomoći, u dužini od 1.000 metara, biće zatvorena za saobraćaj, od ponoći, zbog radova na popravci puta, najavili su "Putevi Srbije."

Na tom delu saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom, namenjenoj kretanju od Beograda prema Nišu.

Vozila koja se kreću od Niša prema Beogradu, usmeravaće se kroz službeni prolaz u suprotnu kolovoznu traku, gde će se kretati >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << levom preticajnom saobraćajnom trakom, sve do sledećeg službenog prolaza, kroz koji se vraćaju u traku, namenjenu kretanju ka Beogradu.

Vozila koja se kreću od Beograda ka Nišu zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste voznu (srednju) saobraćajnu traku. Vozilima koja se kreću iz pravca Niša prema Autokomandi omogućeno je isključenje, korišćenjem servisne saobraćajnice, kod Krivolačke ulice.

U toj fazi radova biće zatvoreno uključenje na autoput, u smeru ka Šidu, sa petlje Autokomanda, odnosno vozilima koja se kreću iz Južnog bulevara i sa trga Slavija.

Alternativni pravci uključenja na autoput u smeru ka Šidu su kretanje ulicama- Bulevar mira, Ustanička, ili Bulevar armije preko trga Slavija.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

"Putevi Srbije" pozivaju sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.