Povređena majka, dvoje dece i dadilja, svi državljani Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2012, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena majka, dvoje dece i dadilja, svi državljani Srbije

ZAGREB -

Na autoputu Zagreb-Split, kod mesta Perković, u saobraćajnoj nesreći povređene su dve žene i dvoje dece, državljani Srbije.

Kako je saopštila šibensko-kninska policijska uprava, nesreća se desila juče, nakon što je žena koja je upravljala vozilom "tojota" češke registracije u smeru ka Splitu izgubila kontrolu nad vozilom i izletela s autoputa, koje se nakon nekoliko prevrtanja zaustavilo pedesetak metara od autoputa.

Mediji izveštavaju da su povređene 34. godišnja žena, njene dvogodišnje bliznakinje i 25. godišnja dadilja, svi državljani Srbije.

Sve one prebačene su u šibensku bolnicu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Povrijeđeni majka, dvoje djece i dadilja

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2012

ZAGREB - Na autoputu Zagreb-Split, kod mjesta Perković, u saobraćajnoj nezgodi povrijeđene su dvije žene i dvoje djece, državljani Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.