Povoljni uslovi sa saobraćaj

Izvor: RTS, 19.Avg.2011, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljni uslovi sa saobraćaj

Povoljni vremenski uslovi za saobraćaj u celoj Srbiji. Zadržavanje na granici do 30 minuta, veće gužve se očekuju tokom dana.

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se u povoljnim vremenskim uslovima uz vedro i sunčano vreme, a putnička vozila na granici se ne zadržavaju duže od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Jedino se na graničnom prelazu Brodarevo na ulazu u Srbiju čeka oko dva sata. Zbog predstojećeg vikenda i smene turista tokom dana očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se znatno duža zadržavanja.

Na mostu preko Dunava kod Beške, na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad, saobraćaj se obustavlja dvokratno - u terminima od 9.00 do 10.30 i od 13.00 do 14.30. Na autoputu E-75 za saobraćaj je zatvorena zrenjaninska petlja, a vozila idu zaobliaznim putem.

Nastavljaju se radovi na auto-putu E-75 kroz Beograd zbog čega se vozačima preporučuje da koriste obilaznicu.

Zatvorena je naplatna rampa "Tranšped" na auto-putu E-75 Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, zbog čega se vozila usmeravaju na sledeću naplatnu stanicu Vrčin. Zatvorene su i rampa i naplatna stanica Smederevo, a alternativa je petlja Požarevac.

Zbog radova su zatvorena uključenja i isključenja na autoputu E-75 kod Lapova. Alternativa je naplatna stanica "Batočina".

Na deonici magistralnog puta M-21 Prijepolje - Bijelo Polje u neposrednoj blizini Brodareva, graničnog prelaza a Crnom Gorom, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 3.00.

U toku su radovi na magistralnom putu M-5 Paraćin-Zaječar, deonica Selište-Lubnica, zbog čega se saobraćaja povremeno obustavlja, a na deonici Selište-Lubnica je potpuno obustavljen i usmeren na zaobilazne puteve.

Na magistralnom putu M-22.1, deonica Gladnoš - Inđija, od danas je saobraćaj obustavljen zbog popravke, a vozila se usmeravaju na put Ruma - Irig - Iriški venac - Sremska Kamenica - Novi Sad.

Na magistralnom putu M-19, deonica Umka - Duboko - Obrenovac, saobraćaj se zbog radova do na klizištu Umka obustavlja na 30 minuta.

Zbog radova u Požegi usporen je saobraćaj na lokalnim deonicama puteva M-5 i M-21 iz smera Užica ka Kosjeriću i obrnuto. Zbog radova je zatvoren deo puta M-5, obilaznica oko Kruševca, a saobraćaj je usmeren kroz taj grad.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.