Potpisan ugovor o gradnji deonice Ub-Lajkovac

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor o gradnji deonice Ub-Lajkovac

Vlada Srbije potpisala je danas sa konzorcijumom domaćih firmi ugovor o izgradnji deonice dela autoputa Beograd-južni Jadran, na delu od Uba do Lajkovca.

Taj konzorcijum, koji je pobedio na tenderu, čine Preduzeće za puteve (PZP) "Beograd", beogradski "Planum" i "Putevi Užice", a njihova ponuda iznosi 7,333 milijardi dinara, a rok za završetak radova je 16 meseci.

Ugovor su potpisali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i direktor Preduzeća za puteve (PZP) "Beograd" Boro Jović.

Mrkonjić je nakon potpisivanja ugovora izjavio da će radovi početi sledeće nedelje.



"Žalbi nije bilo i neće ih biti"
, kazao je Mrkonjić i dodao da su tvrdnje da je ponuda skupa "glupost kakvih se ranije naslušao".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan ugovor o gradnji deonice Ub-Lajkovac

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2010

Vlada potpisala ugovor sa konzorcijumom domaćih firmi, koji čine Preduzeće za puteve "Beograd", "Planum" i "Putevi Užice"

Nastavak na Večernje novosti...

Ugovor za deonicu Ub - Lajkovac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2010

BEOGRAD -..Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić potpisao je danas ugovor o izgradnji dela autoputa Beograd - Južni Jadran, na deonici od Uba do Lajkovca, sa domaćim konzorcijumom na čelu sa "Preduzećem za puteve (PZP) Beograd", najavljujući da bi radovi trebalo da počnu sledeće sedmice...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Potpisan ugovor za deonicu Ub - Lajkovac

Izvor: Danas, 02.Jul.2010

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić potpisao je juče ugovor o izgradnji dela autoputa Beograd - Južni Jadran, na deonici od Uba do Lajkovca, sa domaćim konzorcijumom na čelu sa Preduzećem za puteve Beograd, najavljujući da bi radovi trebalo da počnu sledeće sedmice. U domaćem konzorcijumu,...

Nastavak na Danas...

MRKONJIĆ: IZGRADNJA AUTOPUTA NA KORIDORU 11

Izvor: Kurir, 03.Jul.2010, 09:47

BEOGRAD - Naredne nedelje će početi gradnja deonice autoputa od Uba do Lajkovca na Koridoru 11 od Beograda prema Južnom Jadranu, izjavio je juče ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić posle potpisivanja ugovora o gradnji deonice ovog autoputa, prenosi Fonet. Dužina deonice, koja će se graditi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.