Policija zabranila blokadu autoputa

Izvor: OkRadio.rs, 22.Apr.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zabranila blokadu autoputa

Iako su radnici „Jumka“ iz Vranja za utorak najavili blokadu autoputa, to se ipak nije dogodilo, jer im je, kako tvrde, policija zapretila hapšenjem. Predstavnici Samostalnog i sindikata ASNS u toj kompaniji Snežana Veličković i Slađan Mitić kažu da su u utorak ujutru imali sastanak sa načelnikom policije u Vranju Slađanom Velinovićem koji im je rekao da će u skladu sa zakonom organizatori blokade autoputa biti privedeni i da bi najpametnije bilo odustati od te namere. – Mi smo najpre prijavili za utorak protestnu šetnju do Beograda i to je policija prihvatila, ali su se predomislili i poslali nam...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija štrajkačima zabranila blokadu autoputa

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2014

Predstavnici reprezantivnih sindikata Jumka saopštili su da su, nakon što im je uručena zabrana policije, odustali od ranije najavljene blokade autoputa, iako je policija i sama prethodno najavila blokadu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.