Policija ubila konja koji je satima blokirao autoput

Izvor: Press, 06.Avg.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ubila konja koji je satima blokirao autoput

London: Policija ubila konja koji je satima blokirao autoput Britanska policija je na autoputu u oblasti Eseks, istočno od Londona, ubila konja koji je izavao dvosatnu blokadu puteva, prenosi danas BBC.
Foto Twitter/@lucyedgehill
Britanska policija je na autoputu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u oblasti Eseks, istočno od Londona, ubila konja koji je izavao dvosatnu blokadu puteva, prenosi danas BBC.
Vozači koji su se zatekli na autoputu M25, bili su zaglavljeni više sati zbog policijske akcije jurenja dva konja koja su izašla na autoput u mestu Turok.
Kako navodi BBC, policija je pokušala da obuzda konje i pronađe vlasnike.
Jedan konj je od straha "podivljao", nakon čega je policija otvorila vatru i ubila konja zbog, kako navode, "bezbednosti vozača i sprečavanja daljeg mučenja životinje".
 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.