Policija će snimati protest na autoputu Koridora 10

Izvor: juGmedia, 04.Sep.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija će snimati protest na autoputu Koridora 10

LESKOVAC – Leskovačka policija vršiće sutra video snimanje najavljenog protestnog skupa pored autoputa na Koridoru 10, saopšteno je danas.

U saopštenju je navedeno da „u vezi mogućeg okupljanja meštana sela Oraovice za dan 5. septembar u 9 časova“, Policijska uprava u Leskovcu će, shodno članui 69. Zakona o policiji, snimati skup.

Zahtev za asistenciju policije prosleđen je iz Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uprave za imovinsko pravne poslove.

Sutra bi trebalo da se nastave radovi na deonici autpouta kod Grdelice, ali su vlasnici eksproprisanih njiva najavili da će ih braniti svojim telima jer im država nije isplatila novac.

Prethodno je policija vlasnicima tih parcela i članovima njihovih porodica oduzela oružje.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.