Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

Izvor: RTS, 05.Maj.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

U popodnevnim satima na glavnim putnim pravcima vozače očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju na ulasku ili izlasku iz Srbije između 30 i 60 minuta, dok je na Špiljanima zadržavanje duplo duže.
Vozači mogu da očekuju pojačan saobraćaj, a ponegde i kratkotrajne pljuskove, na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << autoputevima i glavnim magistralnim putnim pravcima, a posebno na onim koji vode ka većim gradovima i naseljenim mestima, naveo je AMSS.

Zbog očekivano većeg broja vozila u kasnim popodnevnim satima vozači moraju da budu spremni na usporenu vožnju na deonicama gde su započeti radovi, ali i na onim mestima gde se uobičajeno stvaraju gužve i kolone.
To mogu biti deonice na ibarskoj magistrali kod Lazarevca i Stepojevca, pri uključenju na auto-put kod Preljine ka Ljigu ili na obilaznici oko Beograda, dodaje se u saopštenju.
Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, putnička vozila se na Batrovcima, na ulazu i izlazu iz zemlje, zadržavaju 30 minuta.
Međutim, da bi se stiglo do mađarskog graničnog prelaza Reske čeka se u kilometarskoj koloni, tako da je za ulaz u EU potrebno još dva do tri sata, javlja reporter RTS-a.  
Na izlazu iz zemlje, na prelazu Bogojevo čeka se 60 minuta, kao i na izlazu i ulazu prelaza Sremska Rača.
Putnička vozila se na izlazu prelaza Špiljani zadržavaju 60, a na ulaz u Srbiju 120 minuta.
Teretna vozila se na izlazu iz zemlje kod Šida zadržavaju 120, a na Batrovcima 60 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2019

U popodnevnim satima na glavnim putnim pravcima vozače očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Vozači mogu da očekuju pojačan saobraćaj, a ponegde i kratkotrajne pljuskove, na svim autoputevima i glavnim magistralnim putnim pravcima, a posebno na onim koji vode ka većim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.