Pogledajte kako će izgledati tržni centar Delta planet kod Autokomande u Beogradu

Izvor: Blic, 17.Maj.2012, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako će izgledati tržni centar "Delta planet" kod Autokomande u Beogradu

Gradnja tržnog centra “Delta planet”, ukupne površine 200.000 kvadrata, počeće u proleće 2013. godine na beogradskoj Autokomandi, duž autoputa u smeru ka Nišu i, prema najavama u “Delta Holdingu”, trebalo bi da bude završena do jeseni 2014. godine. Šoping mol će imati ukupno 250 lokala različitog sadržaja, a očekuje se da najmanje 50 brendova po prvi put predstavi svoju ponudu na srpskom tržištu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Izgradnju ovog objekta finansiraće firma "Delta Real Estate”, članica "Delta Holdinga”, a vrednost čitavog projekta procenjuje se na 200 miliona evra.

Prilikom izvođenja radova biće, kako kažu investitori, angažovano oko 5.000 radnika iz većeg broja domaćih firmi, a otvaranje šoping mola doneće još toliko novih radnih mesta.

U "Delta Holdingu” očekuju da će najmanje četiri najatraktivnija brenda imati prodavnice veće površine od 3.000 kvadrata u ovom šoping molu.

Prodavnice, uslužne radnje, restorani i kafei prostiraće se na dva nivoa šoping-mola. Ispod njih predviđen je hipermarket, a iznad nivo za zabavu: bioskop, spa i wellness, sportski sadržaji i slična ponuda namenjena poklonicima zdravog života. Krov objekta predstavljaće zelenu oazu površine 6.500 m².

Delta Planet će prvi u Srbiji ponuditi bioskop sa najsavremenijom IMAX tehnologijom, sa kvalitetom slike i tona kakav nije viđen na ovom tržištu. U podzemnoj garaži i spoljašnjm parkinzima obezbeđeno je 2.300 parking mesta.

Prema autoputu prostiraće se LED fasada površine oko 5.000m², koja će svojom dinamičnom strukturom i svetlosnim efektima pružati specifičan doživljaj. Vertikalno ozelenjena fasada od prirodnih materijala prema Tabanovačkoj ulici, sa stazama i uređenim ozelenjenim površinama, davaće poseban efekat ovom prilazu šoping-molu.

Glavni ulaz za posetioce predviđen je iz pravca kružnog toka Autokomanda, na ulazu je planiran veliki trg i bašte kafića, koji će ovom delu grada dati i novu ponudu i novi izgled.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.