Pogledajte: Vozač autobusa sprečio ženu da se ubije (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Vozač autobusa sprečio ženu da se ubije (VIDEO)

Vozač autobusa iz Bafala po imenu Darnel Barton vozio je 20 srednjoškolaca autoputem, kada je primetio ženu koja je prešla sa druge strane ograde nadvožnjaka. Suprotno onome što je učio na obuci, Barton je zaustavio autobus i započeo razgovor sa ženom, da bi na kraju uspeo da je odvrati od skoka.

Kada joj je vozač prišao, žena je ćutala i gledala u saobraćaj ispod podvožnjaka. Tek kada ju je upitao da li bi htela da preskoči ogradu, odgovorila je potvrdno i oboje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su seli na trotoar da sačekaju pomoć."Tako je bilo suđeno. Bilo je zacrtano da se nađem pored nje u tom trenutku. Rekao sam joj da ću joj pomoći, šta god da je u pitanju", rekao je dobrotvor.Hitna pomoć je ubrzo stigla, tako da je Barton nastavio svoju vožnju. Kada se vratio u autobus, dobio je veliki aplauz od srednjoškolaca i posmatrača.Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.