Pogledajte: Aligator umalo odgrizao ruku naučniku

Izvor: Blic, 18.Maj.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Aligator umalo odgrizao ruku naučniku

Stručnjak za reptile Fred Bojs pritekao je u pomoć motoristi koji je uočio velikog aligatora pored autoputa u Severnoj Karolini. Iako u tom trenutku nije bio "na dužnosti" i nije imao neophodnu opremu, Bojs je pokušao da savlada aligatora, ali životinja se okrenula i zgrabila ga za ruku. Fred Bojs u trenutku kada ga aligator napada

Kada je jedan motorista uočio aligatora teškog preko sto kilograma kako prelazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autoput, odmah je pozvao službu za divlje životinje iz obližnjeg grada Kinstona.

Međutim, kako je službenicima trebalo oko dva sata da stignu, stručnjak za reptile Fred Bojs koji se na tom mestu slučajno zadesio, odlučio je da uzme stvar u svoje ruke.

Bojs je do sada savladao na desetine aligatora, ali uz specijalnu opremu koju ovoga puta nije poneo sa sobom.

Aligator je Bojsa zgrabio za rukav i odbacio ga na zemlju

Uveren da će ipak uspeti da se izbori sa životinjom, on je prvo prekrio aligatoru oči krpom, a zatim je pokušao da ga uhvati s leđa.

Međutim, aligator se okrenuo i zgrabio ga za ruku. Srećom, Bojs je brzo reagovao i šutnuo ga u glavu, uspevši nekako da se izvuče iz opasne situacije.

Čovek je prebačen u bolnicu a ubrzo su na lice mesta stigli stručnjaci iz službe za divlje životinje koji su aligatora uhvatili i vratili u divljinu.

VIDEO > Aligator napada Freda Bojsa:

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pgledajte: Aligator napao naučnika! (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Maj.2012

Stručnjak za gmizavce i vodozemce Fred Bojs pritekao je u pomoć motoristi koji je uočio velikog aligatora pored autoputa u Severnoj Karolini...Iako u tom trenutku nije bio "na dužnosti" i nije imao neophodnu opremu, Bojs je pokušao da savlada aligatora, ali životinja se okrenula i zgrabila ga za...

Nastavak na S media...

Naučniku aligator umalo odgrizao ruku

Izvor: medio.rs, 19.Maj.2012, 01:44

Stručnjak za reptile Fred Bojs pritekao je u pomoć motoristi koji je uočio velikog aligatora pored autoputa u Severnoj Karolini. Iako u tom trenutku nije bio "na dužnosti" i nije imao neophodnu opremu, Bojs je pokušao da savlada aligatora, ali životinja se okrenula i zgrabila ga za ruku.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.