Poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovaca

Izvor: Studio B, 23.Avg.2010, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovaca

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros nešto pre šest časova na putu između Dobanovaca i Beograda.

Muškarac star oko 50 godina poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Zagreb kod Dobanovaca. Nesreća se dogodila u 5.20 kada su se na autoputu u smeru ka Beogradu sudarili kamion i automobil.

U udesu je poginuo vozač automobila koga je Hitna pomoć zatekla pored vozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dok je vozač kamiona (54) zadobio lakšu povredu ramena i prebačen je u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Lančani sudar dogodio se jutros oko 7.00 u Batajnici kod aerodroma, a povređeni su prebačeni u bolnicu privatnim vozilom. U saobraćajnoj nesreći jutros u 6.00 u Surčinu lakše je povređen motociklista koji je vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć intervenisala je noćas 73 puta, a od toga devet intervencija bilo je na javnom mestu. Najviše tegoba imali su astmatičari, a zabeležen je i veći broj poziva zbog problema sa hipertenzijom, kazali su u toj službi.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar kod Batajničkog aerodroma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2010

BEOGRAD -..Jedna osoba je povređena u lančanom sudaru četiri vozila, koji se dogodio jutros u 7.15 časova u blizini Batajničkog aerodroma, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije...Povređen je samo vozač "juga", a nesreću je izazvao vozač koji se udaljio sa lica mesta, pošto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

POGINUO U UDESU NA AUTOPUTU BEOGRAD-ZAGREB KOD DOBANOVACA

Izvor: Kurir, 23.Avg.2010

BEOGRAD - Muškarac star oko 50 godina poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Zagreb kod Dobanovaca, rekli su u Hitnoj pomoći...Nesreća se dogodila u 5.20 kada su se na autoputu u smeru ka Beogradu sudarili kamion i automobil... U udesu je poginuo vozač automobila koga je...

Nastavak na Kurir...

ZAKUCAO SE U KAMION I POGINUO

Izvor: Kurir, 24.Avg.2010, 08:47

BEOGRAD - Milan V. (54) poginuo je, dok je Nikola V. lakše povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak u 5.20 sati nedaleko od Dobanovaca. Do nesreće je došlo kada se Vasić vozeći „mercedes“ zakucao u kamion koji je vozio Nikola V...Prema rečima očevidaca, „mercedes“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.