Poginula jedna osoba na Novosadskom putu

Izvor: Studio B, 29.Avg.2013, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula jedna osoba na Novosadskom putu

Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene, od kojih dvoje dece, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 03.10 časova na novom Novosadskom autoputu kod "Galenike", kada je automobil proleteo kroz zaštitnu ogradu.

Jedna osoba je poginula, dok su četiri, povređene u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na novosadskom putu, kod tzv. „lakat krivine". Reč je o turskim državljanima, koji su bili u automobilu austrijske registracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji se kretao ka Novom Sadu.

Povredama je podlegao vozač automobila, dok su teško povređene njegova supruga i tri ćerke.

Automobil je, iz sada nepoznatog razloga, u "lakat krivini", umesto da skrene levo, produžio pravo i probio betonski ivičnjak.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.