Izvor: B92, 23.Avg.2009, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojčica iz Srbije

Zagreb -- U saobraćajnom udesu u Hrvatskoj, koja se sinoć dogodila na autoputu kod Belog Manastira, poginula je sedmogodišnja devojčica iz Srbije.

U nesreći, teško su povređeni njeni roditelji. Kako se navodi u saopštenju osječko-baranjske policije, nesreću je skrivio 32-godišnji hrvatski državljanin s prebivalištem u Srbiji, koji je upravljao automobilom slovenačkih registarskih tablica.

On je, vozeći se sinoć oko 22 sata istočnim trakom, u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesta Gorjani, zbog neprilagođene brzine prednjim delom svog vozila udario u zadnji deo automobila subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije.

Od siline udarca automobil srpskih oznaka je izleteo s autoputa, prevrnuo se na krov i zaustavio se u odvodnom kanalu pored puta.

Vozač i njegova 36-godišnja supruga teško su povređeni, a njihova sedmogodišnja ćerka je od posledica teških povreda nešto kasnije umrla u kliničkoj bolnici u Osijeku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.